Wat is Hyvä Magento en wat kunt u ermee?

Het Hyvä theme is een headless front end voor Magento 2. Het heeft verschillende grote voordelen wat het interessant kan maken voor uw Magento 2 webshop. Hieronder vertellen we u meer over het Hyvä theme.

Wat is Hyvä theme?

Hyvä is een open source ontwikkeld front end geschikt voor magento 2 webshops. Het idee achter het systeem was vrij simpel, de code moet minder complex en dus makkelijker. Het Hyvä theme wordt continue verbeterd door de grote community achter magento. Hyvä verbeterd vooral de performance van uw webshop. Waar standaard magento 2 vaak op luma draait wat veel javascript inlaad heeft hyvä dit een stuk minder. De CSS- en JavaScript-frameworks die standaard in de Magento 2 frontend worden gebruikt, zijn niet geïntegreerd in het Hyvä theme. In plaats daarvan is gekozen voor het implementeren van TailwindCSS en AlpineJS.

Daarbij is het voor frontend developers ook makkelijk om door te ontwikkelen door een licht framework van javascript. Met Hyvä zult u gelijk een verbetering van de laadtijd van uw webshop merken. Genoeg redenen dus om te overwegen om over te stappen. Hieronder lichten we een aantal voordelen uit.

De voordelen van het Hyvä Magento theme

Er zijn verschillende voordelen voor het gebruik van een Hyvä theme voor uw magento webshop en opzichte van uw huidige magento systeem. Hieronder behandelen we de belangrijkste.

Betere performance van uw Hyvä Magento 2 webshop

Het Hyvä theme is ontworpen met de focus op snelheid en prestaties. Door gebruik te maken van de nieuwste moderne technieken krijgt de gebruiker een snellere en optimale gebruikerservaring dan bij de standaard magento. Dat is ook het belangrijkste voordeel van het Hyvä theme. Hyvä zelf geeft aan dat het de bounces op een website flink kan verminderen zonder dat de functionaliteiten daaronder lijden.

De frameworks van het Hyvä theme bieden de mogelijkheid om een snelle en esthetische gebruikersinterface te realiseren, terwijl de technologiestack compact blijft. Dit is van essentieel belang, omdat snel ladende pagina’s niet alleen de gebruikerservaring vergroten, maar ook bijdragen aan verbeterde prestaties (SEO) in zoekmachines zoals Google.

Geef bezoekers een ervaring op maat

Hyva is een headless architectuur, daar zijn ze niet de enige in, maar het biedt wel voordelen. Het betekend dat de front end los staat van de back end. Het voordeel daarvan is dat dit meer flexibiliteit geeft in het maken van custom zaken op uw webshop. U kunt namelijk dingen in de front end aanpassen zonder dat de back end hiermee beïnvloed wordt. U kunt hierdoor bezoekers een ervaring geven die helemaal op maat is gemaakt. Dat heeft een positief effect op het aantal conversies dat uit de webshop komt.

Maak gebruik van de nieuwste technieken

Hyvä maakt gebruik van veel moderne frontend-technologieën zoals Vue.js, GraphQL en moderne JavaScript-bibliotheken. Dat zorgt voor veel opties op de gebruikerservaring te verbeteren. U kunt hiermee een ultieme ervaring maken voor uw bezoekers.

Daarbij is het makkelijker te onderhouden ten opzichte van verouderde technieken of een standaard magento theme, waardoor ontwikkelen makkelijker en sneller gaat. Ook zorgt het voor een schaalbaar platform wat met u mee kan groeien en biedt het een solide basis met veel mogelijk om specifieke wensen te implementeren. De webshop kan helemaal op uw wensen worden afgesteld en kan ook wanneer u groeit nog lang mee.

Bied uw gebruikers een ultieme ervaring met het Hyvä theme

Maak de gebruikerservaring van uw klanten helemaal op maat. Door de uitgebreide functionaliteiten, responsieve ontwerp en de snelheid zorgt er voor dat uw bezoekers een fijne ervaring op uw webshop hebben. Dat zorgt voor een hogere kans op een conversie of lead. Er is dus veel mogelijk met dit Hyvä theme om uw webshop naar een nog hoger niveau te tillen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij zijn enthousiast over het gebruik van het Hyvä theme en hebben als magento specialist uitgebreide ervaring in zowel het integreren als de frontend-ontwikkeling ervan. Ons team staat klaar om u vrijblijvend advies te geven.