magento 2 seo

De meest populaire Magento 2 SEO extensies

Als u een Magento 2 webshop heeft of een wilt laten ontwikkelen, wilt u waarschijnlijk zoveel mogelijk relevant verkeer naar uw webshop genereren. En organisch SEO-verkeer is een van de goudmijnen van dergelijke verkeersbronnen. Dus in dit bericht hebben we de meest populaire Magento 2 SEO extensies verzameld.

De beste Magento SEO extensies (gratis en betaald)

In plaats van een aparte lijst te maken voor gratis en betaalde Magento extensies, zal ik ze hier combineren aangezien de meeste toch beide versies aanbieden. Dit zijn onze topkeuzes:

1. Mageplaza Magento 2 SEO extensie

Mageplaza’s Magento 2 SEO extensie is een van de meest populaire opties als u een betrouwbare en voordelige oplossing voor uw online winkel nodig heeft. Het bevat SEO-functies zoals canonieke link-metatag, gestructureerde gegevens, URL-herschrijving, sitemapintegratie, canonieke URL’s, beeldoptimalisatie en een SEO-checklist. Deze functies helpen uw winkel hoger te scoren op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s) en op topposities, wat resulteert in meer bezoekers van hoge kwaliteit.

2. BSS Commerce Magento 2 SEO extensie

BSS Commerce Magento 2 SEO Extension is een one-stop-shop voor SEO-problemen. Deze SEO-add-on wekt de interesse van bezoekers door een verscheidenheid aan productfragmenten in SERP’s weer te geven, samen met gegevens zoals prijs, beoordeling, recensie en beschikbaarheid. Bovendien kunnen HTML/XML-sitemaps met goederen, categorieën, CMS-pagina’s en meer links gemakkelijk worden gegenereerd.

3. Magefan’s Magento 2 SEO Suite Ultimate-extensie

Magefan’s SEO Suite Ultimate is een verzameling van vijf add-ons die gericht zijn op een ander SEO-aspect.

Over het algemeen kunt u SEO-sjablonen maken voor metatitels, beschrijvingen en trefwoorden, canonieke tags voor verschillende webpagina’s inschakelen, omleidingen vereenvoudigen, OG-tags aanpassen, een responsieve HTML-sitemap maken en verschillende product-rich snippets genereren.

Deze add-on verbetert de gebruikerservaring en genereert aanzienlijk, gericht verkeer naar uw bedrijf, maar het helpt u ook op te vallen in de zoekresultaten.

4. Reload SEO SEO-inhoudsoptimalisatie

De ReloadSEO Magento SEO -plug-in is een unieke Magento SEO extensie die het optimaliseren van inhoud een fluitje van een cent maakt.

Het algoritme van de extensie geeft bijna realtime feedback over de SEO-optimalisatie van uw categorie- en productpagina’s. Met de score in de productindexweergave kunt u producten sorteren op basis van hoe effectief ze zijn geoptimaliseerd. Deze Magento SEO-optimalisatie-add-on verbetert de conversieratio’s en AdWords-kwaliteitsbeoordelingen terwijl uw Magento-winkelpagina’s worden geoptimaliseerd.

5. Atwix Magento 2 Rich Snippets

Rich Snippets helpen zoekmachines de context van zoekresultaten beter te begrijpen. Wanneer Rich Snippets zijn geïnstalleerd, kunnen zoekmachines meer informatie weergeven over het werkelijke resultaat, inclusief of dit specifieke resultaat een recensie, een persoon, een product, een bedrijf en meer is. Dit heeft grote invloed op de klikfrequentie als andere zoekresultaten geen fragmenten bevatten.

6. SEO Toolkit van Amasty

Amasty staat bekend om het produceren van enkele van de meest opmerkelijke Magento-extensies, en deze is geen uitzondering. Met de SEO-toolbox van Amasty is het verbeteren van uw SEO nog nooit zo eenvoudig geweest. Het is een alles-in-één oplossing met geavanceerde mogelijkheden om uw site beter te laten scoren en meer bezoekers aan te trekken. SEO-analyse met één klik, rich snippets, paginering, omleidingen en meer geavanceerde functies zijn beschikbaar.

7. Mirasvit’s Magento 2 SEO extensie

Met de Advanced SEO Suite kunt u veel tijd besparen en werken aan SEO terwijl u toch bovenaan de zoekresultaten staat. De Magento 2-add-on van Mirasvit is een krachtige SEO-tool. Van metatags tot de sitemap, je hebt volledige controle over elk SEO-gerelateerd onderdeel van je online bedrijf. Het bevat ook elementen waarmee u opvalt bij klanten, zoals rich snippets, breadcrumbs en bedrijfsinformatie die direct in zoekresultaten worden weergegeven.

Voordelen van het gebruik van Magento SEO extensies

Een Magento webshop hebben zonder SEO-optimalisaties is als “nee” zeggen tegen een extra inkomstenstroom. Dit zijn de voordelen die u kunt behalen met het gebruik van Magento 2 SEO extensies en plug-ins:

Helpt bezoekers uw Magento webshop te vinden

Organisch zoeken is een van de meest lonende inkomstenstromen. Google leidt een aanzienlijk deel van het verkeer naar bedrijven door gerichte bezoekers aan te bieden. Als het voor uw bedrijf niet gebeurt, mist u iets.

Kostenefficiënt

Betaald verkeer in zeer concurrerende sectoren kan tientallen, zo niet honderden euro’s kosten voor een enkele klik. Effectieve Magento SEO-tactieken verminderen uw afhankelijkheid van betaald verkeer. Natuurlijk kun je nog steeds advertenties kopen en gesponsorde campagnes uitvoeren, maar de voordelen van organisch zoekverkeer negeren is niet verstandig.

Langdurig effect

De effecten zullen langer aanhouden en succesvoller zijn als u industriestandaard SEO-tactieken gebruikt. Aangezien SEO een voortdurende analytische benadering vereist, kost het tijd om momentum te krijgen.

Conclusie

Er zijn tal van SEO-extensies en plug-ins voor Magento 2 webshops beschikbaar. Ze kunnen de meeste SEO-problemen oplossen en uw handmatige werk drastisch minimaliseren met een paar klikken (indien gedaan door professionals). Dus hoe bepaal je welke je moet kiezen? Het is een goed idee om de functies, ondersteunde voorwaarden en geld-terug-garantieperiode te bekijken die bij het product worden geleverd. Het is ook aan te raden om recensies van anderen te lezen om te ontdekken of de extensie is wat u zoekt.

Weet u niet zeker welke Magento 2 SEO extensie u moet gebruiken? Wij geven u graag advies, we hebben namelijk 16 jaar expertise in Magento SEO. Neem hier contact met ons op .